Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -verkkovalmennus täydentää terveytesi optimoinnin!

Oletko varma, että olet huomioinut kehosi ja terveytesi optimoinnissa IHAN kaikki osa-alueet?

Näin otat mukaan useimmilta unohtuneen merkittävän hyvinvoinnin palasen ja sinetöit viimeinkin todellisen terveytesi.

Puhdas, biofilmitön suu on työkalu, jonka avulla viet terveytesi maaliin asti. Ei ole yhdentekevää, mitä suustasi tiedät ja miten sitä hoidat, sillä terveytesi alkaa suustasi.

Pilaakohan sinullakin suu jo tekemäsi terveyden optimoinnin?

  • Muun kehon optimoitua terveyttä uhkaa usein suun puhdistuksen epäonnistuminen.
  • Verikokeiden tulokset eivät yleensä kerro, onko suussasi tulehdus.
  • Koska suun sairaudet voivat olla sinulta täysin piilossa, ne muodostavat salakavalan uhan. Oireettomuus ei tarkoita, että uhka olisi jotenkin vähemmän todellinen.
  • Säännöllisistä hammashoitokäynneistä huolimatta et välttämättä tiedä suusi todellista tilaa, koska ientulehdukset ovat Suomessa laajasti väheksyttyjä ja alidiagnosoituja.
  • Muutoin terveillä, vasta 30 vuotta täyttäneillä on laajasti havaittu ikenien huonokuntoisuutta.
  • Ientulehduksien synty ei riipu statuksesta, iästä, koulutuksesta ja tavasta huolehtia muusta hyvinvoinnista.

Yksi elämäsi tärkein terveydestä kertova signaali on siis ikenien tulehdus ja sen aiheuttama ienverenvuoto. Se on aina merkki siitä, että terveytesi optimointi ei ole 100-prosenttinen. Hoitamaton suu ja sen epäonnistunut puhdistus ovat koko kehosi uhka!

Sinulle tuskin olisi ok, jos silmäsi vuotaisivat verta. Huolestuisit siitä saman tien, eikö?

Vielä pelottavampaa tässä on se, ettei huonokuntoinen ien aina edes vuoda verta. Selvitä nyt, mitä ikenillesi kuuluu ja valjasta niiden terveyshyöty Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -verkkovalmennuksen avulla!

Pienin päivittäinen terveysteko, jolla on odottamaton vaikutus

Liian monta kertaa olen todistanut itsestään huolehtivan ihmisen järkyttyvän saadessaan tietää suunsa olevan terveytensä heikoin lenkki. Tutkitustikin lähes kaikki luulevat suidensa olevan terveitä ja täysin kunnossa. Juuri tämä luuleminen on se ongelma! 

Ikenien rappiotila muun muassa ylläpitää matala-asteista tulehdusta. Vaikka olisit muusta kehostasi sammuttanut tulehduksen ravinnon, unen, liikunnan ja meditaation keinoilla, voi suusi roihuta ilmiliekeissä ja sytyttää paloja muuallakin. Niin hienoa kuin onkin, että huolehdit itsestäsi muilla osa-alueilla, niiden positiivinen vaikutus ei yksinään yllä suuhun asti.

Tämä verkkovalmennus on syntynyt halusta herättää hyvinvoinnistaan kiinnostuneet ymmärtämään, miten kertakaikkisen pihalla fiksut, ymmärtävät ja osaavat ihmiset voivat olla suidensa suhteen. Suu on terveyden musta aukko, jonka valaisemiseksi haluan sytyttää innostuksen sen tutkimiseen ja hoitamiseen. 

Murtamalla mustan aukon reunukset ja saamalla suusi terveyden hallintaasi hoidat paitsi suusi kuntoon myös suojelet koko kehoasi ja viimeistelet optimointisi. Suu on viimeinen elementti, joka kruunaa ravinnon, liikunnan, unen ja henkisen hyvinvoinnin saroilla tehdyn optimoinnin. Suun optimoiminen ei luonnistu vielä monilta, joten voit olla ensimmäisiä, jotka ottavat tämän viimeisen elementin voiman lopultakin käyttöönsä! 

Nosta optimointisi luulemisesta tietämiseen terveellä suulla!

Terve suu mahdollistaa:

Optimointisi onnistumisen, parhaana versionasi olemisen ja vakuuttavasti esiintymisen.

Terveytesi suuren suojelijan aktivoinnin muun muassa immuunijärjestelmääsi voimistamalla.

Suoritustasosi nostamisen kaikilla elämäsi osa-alueilla. 

Valmennuksen 5T™-menetelmä tuo hyödyntämättömän välineen arkeen ja luo tien todelliseen terveyteen 

Isoin tekijä suusi ja ikeniesi tulehduksessa on biofilmi. Biofilmi on nerokas bakteerien yhteiskunta, jossa bakteerit kommunikoivat keskenään, tekevät vaihtokauppaa ravinteista ja voimistavat toisiaan. Kuulostaa hienolta systeemiltä, mutta et takuulla halua tätä suuhusi.

Suusi terveys vahvistuu, kun onnistut häiritsemään biofilmin toimintaa mekaanisella puhdistamisella. Häirittynä biofilmi ei voi keskittyä päätavoitteeseensa, eli yhteisönsä vahvistamiseen ja sen ohessa ikeniesi tulehduttamiseen.

Verkkovalmennuksesta saat 5T™-menetelmän, joka nivoo suusi arkeesi ja sitä kautta antaa sinulle välineen terveytesi edistämiseen. 5T™-menetelmän ansiosta suusi ei ole enää irrallinen monttu, jota on joskus pakko hoitaa, vaan siitä tulee luonnollinen osa hyvinvointiasi ja sen tukemista. Näin suusi puhdistaminen tapahtuu kuin itsestään, sillä ymmärrät puhtaan suun merkityksen, joten motivaatiosi ja taitojesi taso ovat linjassa. 

5T™-menetelmä jakautuu viiteen otsikkoon, jotka kertovat suusi roolista elämässäsi

Verkkovalmennuksen moduulit jakautuvat menetelmän otsikoiden mukaan. Näin saat kaiken tarvittavan tiedon kattavasti, mutta selkeästi.

Tutki

Onnistunut optimointi lähtee itsensä tuntemisesta, ja tätä itsetuntemusta saat Tutki-moduulissa. Tutkiessasi tutustut yksilölliseen suuhusi ja juuri sen haasteellisiin kohtiin. Moduuli sisältää muun muassa kartoitusliitteen, jonka täytettyäsi tiedät, missä kunnossa suusi on nyt ja millä tavoilla se uhkaa terveyttäsi. 

Tiedä 

Kun tunnet oman suusi, on sopiva aika kartuttaa tietoasi – näin pystyt uutta oppiessasi ajattelemaan omaa suutasi ja juuri sen tarpeita. Tiedä-moduulissa hahmotat suusi, ja erityisesti ihmeellisten ikeniesi, yhteyden elämäsi eri osa-alueisiin, kuten terveyteen, työssä menestymiseen ja sosiaalisiin suhteisiin. 

Taida 

Taida-moduuli auttaa sinua ottamaan haltuun välineet, aineet ja tekniikat, joilla juuri sinun suusi puhdistuu premiumtasolle. Taida-moduulissa laitat niin sanotusti kädet saveen ja opit häiritsemään biofilmiä mekaanisella tekemisellä ja valjastat suusi hyvinvointisi suojaksi. 

Terveysruoka 

Hyvinvointi ja ravinto ovat niin tiiviisti sitoutuneet yhteen, ettei niitä voi erottaa. Koska yksi suunkin tärkeimmistä tehtävistä on ruuansulatukseen osallistuminen, on valmennuksessa oma moduuli ruualle. Siinä ravintoa pohditaan suusi terveyden näkökulmasta: se, mikä on hyväksi keholle, ei yleensä olekaan yhtä hyväksi suullesi. 

Tahdo 

Kun sinulla on tahtoa tiedon tueksi, on sinulla avain onnistumiseen. Valmennuksessa saat tulukset, joilla sytytät innostuksen hoitaa suusi terveyttä premiumtasolla loppuelämäsi. 

Suuhygienistin elämäntyöni sinun terveytesi tueksi

Olen Sara Niilivuo enkä itsekään aikoinaan ollut ihan kartalla siitä, kuinka suuri merkitys ikenillä hyvinvoivaan elämään on. Pohdin aikoinani muun muassa, miksen lähtenyt nuorempana opiskelemaan jotain, millä saisin paremmin pidettyä itseni ja läheiseni kunnossa – esimerkiksi ravintoneuvontaa tai liikunnanohjaamista. Mutta sitten heräsin! 

Suuhygienistinä olen todellakin hyvinvoinnin synnyttämisen ytimessä!

Asiakkaiden suusta:

Miten mä en ole tiennyt suun näin laajasta vaikutuksesta kehooni?!

Alkaa kuulostaa siltä, että minulle on kerrottu vain puolittainen totuus, jos sitäkään! Miksi mulle ei ole kerrottu ikenien kunnon todellista vaikutusta?

Miksi mulle ei ole ennen näytetty, miten asiat tehdään oikein?

Kyllähän minulla todellakin on oikeus tähän tietoon!

Mä oon oikeasti luullut tekeväni asiat oikein!

Tällaisia lauseita olen kuullut satoja ja taas satoja kertoja, ja joka kerta olen miettinyt, miksi ienterveydestä ei ole saatavilla ymmärrettävää ja innostavaa tietoa oikein missään. Sillä aina, kun olen hoitolassani saanut jonkun käsittämään suunsa terveyden merkityksen ja innostumaan aidosti sen hoitamisesta, olemme sytytelleet yhdessä ilotulitteet juhlan kunniaksi.

Kun olin tarpeeksi monta kertaa tätä päivitellyt, turhauduin ja päätin lopulta itse tuoda tiedon tällaisena saatavillesi verkkovalmennuksen muodossa. Samalla syntyi mahdollisuus saada innostuksen ilotulitteet räiskymään hoitolan ulkopuolellakin!

Valmennuksesta saat suunnannäyttäjän suusi terveyden saloihin 

Mitä pidemmälle olen urallani kulkenut, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut siitä, että tiedon ja tekemisen laadun näkökulmasta onnekkaimpia ovat ne, joilla on suuhygienisti lähipiirissään. On kyseessä sitten puoliso, sisarus tai ystävä, saa suuhygienistiltä korvaamatonta tietoa terveyden vahvistamisesta suun avulla. 

Koska kaikilla ei ole näin mahtavaa tilaisuutta tutustua suuhygienistiin henkilökohtaisesti, tein verkkovalmennuksen, jotta sinulla olisi mahdollisuus saada sparraaja omaan kotiisi. Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -verkkovalmennus on henkilökohtainen innostajasi ja suunnannäyttäjäsi suun terveyden saloihin! 

Valmennuksessa jaan koko elämäntyöni takaamaan onnistumisesi. Aloin työskennellä suun terveyden parissa vuosituhannen vaihteessa ja edelleen tunnen suurta paloa aiheeseen, sillä suustapuhujan työni on silti vasta alussa. Vielä monen on valaistuttava ikeniensä ihmeellisyyteen ennen kuin olen tyytyväinen! 

Eikä se valaistuminen ole mahdollista hammashoitokäynneillä, koska siellä ei yksinkertaisesti riitä aika.

Unohda hammaskivikausi ja astu anti-infektiiviseen bakteeriaikaan ensimmäisten joukossa!

Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -verkkovalmennus tekee sinusta seuraavan hyvinvoinnin megatrendin taitajan ennen kuin muut ovat edes ehtineet ajatella, että tällaista voisi olla olemassa. 

Tänä päivänä aivan liian monet ovat edelleen huolissaan pelkästä hampaiden reikiintymisestä sekä hampaisiin kertyvästä hammaskivestä ja määrittelevät näiden perusteella, mitä heidän suilleen kuuluu. Fakta on kuitenkin se, että hammaskivi on kovettunutta biofilmiä ja biofilmi tulisi saada hallintaan on se sitten kovettunutta, pehmeää, näkyvää tai näkymätöntä. Ja kun suojaat suutasi biofilmiltä, ehkäiset siinä samalla hampaidesi reikiintymisenkin! 

Unohda siis hammaskivikausi ja astu voittajana bakteeritaistoon! Biofilmiä on suun kaikilla pinnoilla, ja siksi pelkkä hampaiden pesu ei riitä. Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -verkkovalmennuksessa saat tietää, miten poistat bakteerit kaikilta suusi pinnoilta ja pysyt biofilmikaaoksen niskan päällä. Ja mikä tärkeintä: käsität, miksi tässä on onnistuttava.

Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -verkkovalmennus on Suomen ensimmäinen, mahtavin ja syväluotaavin tietopaketti, joka on tehty erityisesti ikenen näkökulmasta ja sillä olevasta terveysvahvistajan vaikutuksesta. Koskaan aikaisemmin tällaista tietomäärää ei ole paketoitu näin helposti ymmärrettävään ja kulutettavaan muotoon. 

Verkkovalmennuksessa on sinulle materiaalia riippumatta siitä, miten sitten mieluiten kulutatkaan sisältöjä:

  • kuuntelijoille on podcasteja
  • katsojille videoita ja kuvia
  • lukijoille tekstiä

Et ehkä osannut kuvitella, että suun hoitaminen on paljon enemmän kuin mitä “harjaa hampaat aamuin illoin” -lausahdus antaa ymmärtää!

Ientulehdus ei todellakaan rajoitu vain suuhusi

Viimeiset parikymmentä vuotta olen ounastellut ikenien olevan avaintekijä kokonaisterveydessä ja viime vuosina tutkimukset ovatkin alkaneet osoittaa veikkauksieni olevan oikeassa. Itsekin olen ollut äimistynyt siitä, mihin kaikkeen ientulehdukset eri asteissaan kehossa yhdistyvätkään. Mielenkiintoisimpia ovat ehdottomasti kaukana suusta heijastelevat ilmiöt, kuten psoriasis sekä potenssi- ja hedelmällisyysongelmat. Puhumattakaan sydämeen, suolistoon ja aivojen toimintaan ulottuvista vaikutuksista. 

Alkaakin näyttää siltä, ettei ehkä olekaan yhtään sairautta, johon ientulehdusta ei voitaisi jotenkin yhdistää.

Tyytyväisyystakuu

Valmennuksessa olen käsitellyt asiat niin, että uskon jokaisen niiden äärelle pysähtyvän vakuuttuvan asian painavuudesta. Siksi uskallan antaa sinulle innostustakuun: 

Jos et syystä tai toisesta innostu suustasi ja ala välittää väleistäsi, palautan valmennuksen hinnan sinulle täysimääräisenä. Reklamoinnin tulee tapahtua 60 päivän sisällä valmennuksen ostosta.

Valitse nyt voittaa biofilmin bakteerit terveydestäsi käytävästä taistelussa!

Lopeta hammaskivikaudella haahuilu ja astu tulevaisuuteen seuraavan terveystrendin edelläkävijänä. 

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää suusi hoitamisesta, löytyy tästä verkkovalmennuksesta.

Sen avulla teet monia omien arvojesi kanssa linjassa olevia tekoja hyvinvointisi eteen. 

Suusi hoitamisessa on kyse millimetrien liikkeestä, jolla on valtavan suuri vaikutus. 

Saat tämän uuden valmennuksen hintaan 129 €. Täydennä hyvinvointisi piirakka ja tule mukaan verkkovalmennukseen!

Sara

P.S. Vastaanotollani moni on voivotellut, että olisimmepa tavanneet aikaisemmin, jotta suu olisi saatu kuntoon jo kauan sitten. Älä odota kaikkea suun antamaa hyvää enää yhtään pidempään!