Sinetöi todellinen terveytesi suulla™

129,00 

Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ on verkkovalmennus, joka tuo viimeisen ja usein puuttuvan hyvinvointisi elementin sille paikalle, johon se tosiasiallisesti kuuluu: osaksi muuta terveyttäsi ja hyvinvointiasi!

Suu on erittäin merkittävässä roolissa suhteessa muihin hyvinvointielementteihin. Uni, liikunta, ravinto ja henkinen hyvinvointi vievät sinut kyllä pitkälle, mutta ilman tervettä suuta et pääse maaliin asti!

Valmennuksesta saat käyttöösi 5T-menetelmän, jonka avulla pääset hyötymään yli 20 vuoden kokemusasiantuntijuudesta, suuhygienistikoulutuksesta, tuhansien asiakkaiden parissa kasvaneesta käytännön hoito- ja terveydenedistämistyöstä sekä suunterveyden tutkimustiedosta.

5T-menetelmä tekee valmennuksesta helposti kulutettavan kokonaisuuden, joka huomioi kaikenlaiset oppijat. Saat koko valmennusmateriaalin heti käyttöösi ja voit käydä sen läpi omaan tahtiisi.

Valmennus on käytössäsi 6 kuukautta ostopäivästä.

Pakettiin sisältyy

  • Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -verkkovalmennus. Valmennuksen materiaalien arvo henkilökohtaisina suuhygienistikäynteinä olisi yli 599 euroa.
  • Bonusmateriaali Hehkuva hymy hyvillä mielin™ -opas, joka lisää ymmärrystäsi valkaisevien hammastahnojen ja hampaiden valkaisujen viidakossa.
  • Etukoodi verkkokauppani tilauksiin.

Voit nyt ostaa Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -valmennuksen kertamaksulla turvallisesti verkkopankilla, maksukortilla tai lompakkopalvelulla.

Otathan minuun yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja tai törmäät ongelmiin. Saat minut kiinni sähköpostitse [email protected].

Valmennuksen materiaalit ovat henkilökohtaisessa käytössäsi eivätkä muut näe osallistumistasi valmennukseen.

Valmennuksen käytyäsi

  • Ymmärrät suusi todellisen voiman elämääsi ja hyvinvointiisi.
  • Osaat ottaa vastuun oman suusi hyvinvoinnista.
  • Sammutat yhden merkittävimmistä matala-asteista tulehdusta ylläpitävistä tekijöistä.
  • Viet suunhoitotottumuksesi premiumtasolle ja suojelet jatkossa terveyttäsi sen avulla.
  • Näet suusi ja hampaidesi merkityksen uudessa arvossa.

Kysyttävää?

Tavoitat minut osoitteesta [email protected] ja puhelimitse numerosta 044 799 3024.

100 % ostotakuu

Jos koet tyytymättömyyttä valmennukseen syystä tai toisesta, palautan valmennuksen hinnan täysimääräisenä sinulle. Reklamoinnin tulee tapahtua 60 päivän sisällä valmennuksen ostosta.

Luovuttamasi tiedot säilyvät turvassa enkä luovuta niitä yritykseni ulkopuolelle.

Toimitusehdot