Suusta sankari terveystrendien täydentämiseksi

Vatsassa vellovan jännityksen ja ylpeydestä räjähtämäisilläni olemisen tunteen välissä taitaa olla vain seitinohut verkko. Olen revetä liitoksistani, pian se tapahtuu! Olen nimittäin suunniltani onnesta sinun vuoksesi.

Ainakin viiden vuoden unelmoimisen, kahden vuoden opiskelun, kolmen naisen kuuden kuukauden tiukan uurastuksen jälkeen uskomattoman projektin tulos alkaa olla valmis. Olen tekemässä jotain sellaista, jota kukaan muu tässä maassa ei ole ennen tehnyt.

Maamme ensimmäinen, viihdyttävin, syväluotaavin ja monimediaisin verkkovalmennus suusi terveyteen vaikuttavasta voimasta pääsee päivänvaloon maanantaina 12.4.

Valmennuksen moduulit ja moduulien sisällöt lukuisille muistilapuille kirjoitettuna.
Valmennus on niin laaja, että markkinoijamme Sinikka törmäsi sen rakennetta hahmotellessaan yllättävään tekniseen ongelmaan: muistilaput loppuivat!

Woop woop!

Sanoma jää salaisuudeksi ja suut suttuisiksi terveyden turmioksi

Tämä verkkovalmennus voi muuttaa elämäsi suunnan ja tehdä sinut onnellisemmaksi, herättää sinut unesta, jossa et enää kuvittele kehollasi olevan kaikki hyvin – sillä usein näin ei ole.

Alallamme koulutetaan jatkuvasti syvempää sisältöä ammattilaisille, mutta oikein kukaan ei tunnu paketoivan tuota kaikkea koodia ymmärrettävästi ja kiinnostavasti kipeästi sen tarpeessa olevalle kansalle. Se, että suun terveydestä kirjoittaa aina vain jokin taho tai videoilla esiintyy valkoisissa takeissaan professoreita, ei saa viestistä kovinkaan koskettavaa tai “tämähän tarkoittaa minua” -tunnetta synnyttävää.

Suuhygienisti Sara Niilivuo tanssimassa verkkovalmennuksen kuvauksissa.
Suun terveyden asian tärkeys ei tarkoita sitä, että asian pitäisi olla kuivaa ja pönöttäen kerrottua!

Olen aina tehnyt asioita puhtaasti rakkaudesta ja sydämestä käsin, ilolla ja innostuen asiastani eli sinun suustasi. Rakkaudesta ja aidosta välittämisestä syntyi myös tämä valmennus. Se on erikoista alalla, jossa useimmiten ollaan tekemisissä negatiivisten tunteiden, kuten pelon ja inhon, kanssa.

Viimeisen puolen vuoden aikana olen antanut kaikkeni, jotta tähän voisi tulla muutos. Jotta sinä hyötyisit tästä valmennuksesta.

Niin monta syytä, joiden vuoksi suomalaiset suut tarvitsevat tätä valmennusta

  • Suu kaipaa hellimistä päivittäin. Suuri terveysvaikutus kuin hoitolassa tehdyllä hampaiden puhdistushoidolla onkin, sekin on vain hetkellinen apu ja jonot hoitoon ovat pitkät.
  • Kun taitosi ovat riittävät, on vastuun ottaminen suusi terveydestä helpompaa. Näin suuhusi ei ehdi muodostua suuria ongelmia hoitoaikaa odotellessasi.
  • Valmennuksen avulla saat tietoa silloin, kun olet sitä valmis vastaanottamaan, ja voit palata sen äärelle uudelleen ja uudelleen oman kotisi viihtyisässä turvassa.
  • Voit käydä valmennuksen sisältöjä läpi rauhassa, kiirehtimättä ja ilman hoppua. Näin ehdit sisäistää kaiken sen tiedon, johon sinulla on oikeus.
  • Kun ymmärrät suusi terveysmerkityksen, innostut ja motivoidut sen hoitamiseen. Näin muutos hyvään on pysyvä.
  • Suun terveyden asia on tärkeä, joten sen on oltava myös kiinnostavaa. Vakava asia ei tarkoita vakavaa naamaa!

Voi uskomatonta, mikä oppimismatka!

Edellinen yhtä suuri oppimismatkani työelämässä on ollut SmileSpa-hoitolani perustaminen keväällä 2009. Miten valtavasti silloin pitikään ottaa haltuun jos jonkinmoisia asioita, enkä minä helpolla päässyt nytkään! No, oppimassahan täällä ollaan.

Valmennuksen ollessa vasta idean tynkä en onneksi vielä tiennyt, mihin todella olin ryhtymässä. Tämä on ollut niin suuri urakka, että jo kirjallinen osuus valmennuksessa vastaisi laajuudeltaan opinnäytetyötä.

Tuohon kun lisätään tekemämme liitteet, yli 10 tuntia podcastia ja useita videoita, on tuloksena mahtavan laaja paketti valmennukseen osallistuvan hyvinvointiympyrän täydentämiseksi.

Viltein, tyynyin ja patjoin vuorattu kotistudio verkkovalmennuksen podcastien nauhoittamiseen.
Nauhoitimme valmennuksen podcastit kotistudiossa, jossa äänen kaiku saatiin pois kaikki kotini viltit, tyynyt ja patjat levittämällä.

Olen laittanut valmennukseen kaiken kokemukseni ja teoriatietoni. Lisäksi olen opetellut uutta, selvittänyt, haastatellut, laventanut ja tiivistänyt, vääntänyt ja kääntänyt. Ollut innoissani ja seuraavaksi lamaantunut epätoivon hetkinä. Oppinut itsestäni ihmisenä ja ammattilaisena, ollut epämukavuusalueellani ja laittanut itseni peliin. Olen niin ylpeä itsestäni ja onnellinen, että tähdet olivat sellaisessa asennossa viime kesänä, että unelmani saattoi lähteä konkretisoitumaan.

Suuri ammatillinen unelmani on ollut auttaa useampaa ihmistä kerralla. Nyt se on lähempänä kuin koskaan ennen. Sydämeni on pakahtua ja kyyneliltäkään ei ole tässä säästytty. ❤️

Haluan auttaa sinua ymmärtämään, millainen voima ja vaikutus suullasi on koko terveyteesi ja koko elämääsi. Tämä valmennus ei ole vain niille, jotka tunnistavat haasteita suunsa kanssa, vaan myös sinulle, joka et välttämättä ole asiaa ajatellutkaan. Sillä suun hoidon haltuunotto on usein tarpeen kaikille suuhunsa vielä tutustumattomille. Myös silloin, kun tietoa muilta terveyden osa-alueilta on paljon.

Mitä nöyrin ja kaunein kiitos kaikille minuun uskoneille ja apunsa antaneille sydänihmisille!

Miia Pirinen ja Sinikka Kauhanen, olette kultaa! En pysty pukemaan kiitollisuuden määrää sanoiksi!

Miia Pirinen, olet moottori, reaktori, vetovoima, kannustaja, nostattaja, uskon ylläpitäjä, heittäytyjä, oppija, rohkea ja ihana visionääri. Pysy tuollaisena kuin olet. ❤️

Suuhygienisti Sara ja tarinankertoja Miia kuvaamassa verkkovalmennuksen videoita.
Miian kanssa työskentely oli täynnä naurua, energiaa, villejä ideoita ja tekemisen meininkiä. Kiitos, Miia!

Sinikka Kauhanen, olet käsittämätön kokonaisuuksien hahmottaja, uskomaton tekstin tuottaja, kaiken kasassa pitävä voima, “Joo mä hoidin sen jo”/”Se on mulla tossa seuraavana työlistalla” -tyyppi, ajattelija, tsemppari, puskuvoima, ja kykysi oppia uutta sekä siirtää oppimaasi tälle alalle on mieletön. Kykysi lukea minua sekä siirtää päässäni pyörivää tietoa muiden hyödyksi on suorastaan järjetön! Olen erittäin onnekas, saadessani työskennellä kanssasi. ❤️ Kaunis kiitos!

Suuri hiljainen mies, mahdollistaja, tuuppaaja ja positiivinen painostaja on ollut yrittäjäparini, poikani isä ja ICT-velho Jalmari Lehto. Kiitos, että pidät hommia kasassa selkäni takana, uskot ideoihini ja annat tilaa luovuudelleni. ❤️

Seuraavat henkilöt ovat joko kuunnelleet minua, lainanneet jotain, antaneet ideoita, kaivaneet pakastimesta marjoja testeihini, saaneet minut ajattelemaan, olleet tietopankkejani tai kommentoineet tekemisiäni sekä ennen kaikkea kannustaneet minua. Osa heistä ei edes tiedä päätyneensä kiitoslistalleni. 😄 Kiitos, kiitos, kiitos!

Kati Kuusisto, Hanna Siefen, Hanna Temmes, erityiskiitokset rinnalla kulkemisesta.

Sanna Vikki, Eliisa Penttilä-Kangas, Erja Nuutinen, Petri Hippi, Saila Kallonen, Lotta Jaunes, Hanna Kraama, Annamari Paanala, Anne Hyvönen ja kaikki alamme tutut, joiden kanssa olen tuskaa jakanut ja vaihtanut ajatuksia.

Raija Lehto, Antti Leponiemi ja Tiina Huhtala.

Petri Hiissa, Pekka Mattila ja Digiyliopistolaiset vuosikertaa 2019–2021.

Kaikki tuhannet hoitotuolissani “sylissäni” maanneet asiakkaani.

Kaikki hyvinvointi- ja terveysalojen puhujat ja esikuvat. Olen saanut teemoistanne ajateltavaa ja herännyt vahvemmin oman juttuni tärkeyteen!

Ja kaikki te ihmiset, joita en nyt tässä muista mainita, mutta jotka olette olemassa. ❤️

Tästä se lähtee!

Rohkeus ei ole sitä, ettei pelota, vaan sitä, että tekee pelosta huolimatta. Jännittävää nähdä mihin tämä tarina vielä johtaa – toivon, että terveitä suita ja terveempiä kehoja kohti!

Kun ryhdyt kirjekaverikseni tuosta alta, lähetän sinulle sähköpostiisi tiedon, kun verkkovalmennusta pääsee kurkkimaan.

Jäikö janosi verkkovalmennuksen suhteen sammuttamatta? Lue silloin ensimmäinen valmennuksesta kirjoitettu blogikirjoitus SUUruudenhullu unelma yrittää muuttaa asioita!