HammasHelppi ei jätä sinua selviytymään hammasharjasi kanssa yksin!

Heitä hampaankolossasi hiertävä kysymys suuhygienistille

Maksuton HammasHelppi on Facebook-ryhmä, joka auttaa sinua hammasaiheisissa kysymyksissäsi. Samalla säästyt googlailulta ja voit luottaa saamiisi vastauksiin!

Koetko jääneesi hammasasioidesi kanssa nyt yksin? Hammasaiheisiin liittyen moni jäi yksin jo ennenkin ja nyt tässä hullunmyllyssä saatat kokea jääneesi vielä enemmän vaille auttajaa. Yksin jääminen voi merkitä sitä, että et onnistu saamaan hampaitasi puhtaaksi ja jos hampaasi eivät ole puhtaat, alkaa suusi ja kehosi voida huonosti. Nyt, jos koskaan, oma innokkuutesi on avainasemassa.

Olisiko hienoa, jos voisit saada hammasaiheisiin kysymyksiin vastauksia ilman netissä kahlaamista ja voisit luottaa saamaasi tietoon? Selviäisit tämän tilanteen yli narskuttelematta leukaasi jumiin tai purematta hermostuksissasi hammasharjaasi pilalle? Sinusta olisi varmaan mukavaa, että voisit hymyillä hoidetuilla hampailla vielä myrskyn laannuttuakin!

Tieto – taito – tuki – työkalut

Mieltäsi voivat askarruttaa jos jonkinmoiset möröt liittyen suuhusi ja hampaisiisi. Motivoituminen hampaiden hoitoon saattaa nyt ylipäätään olla vaikeaa, kun kaikki ympärillämme on kaoottista. Hampaasi saattavat tuntua liian pieneltä asialta kun muut ongelmat ovat jättisuuria. Saatat kokea vaikeaksi uuden sähköhammasharjan valinnan tai mietit, miksi hammasvälisi pitäisi puhdistaa, miten autat lastasi huuleen painavan oikomiskojeen kanssa tai pelkäät tekeväsi liian vähän hampaidesi eteen. Jatkuva kotoilu voi olla niin hermoja raastavaa, ettet jaksaisi tapella ainakaan lapsesi hampaiden harjaamisesta.

Nyt myös hammashoitopelkosi voi nostaa päätään, sillä seuraavasta mahdollisesta pääsystä hammashoitoon ei kukaan tiedä. Miten siis pidät suusi mahdollisimman hyvässä kunnossa siihen saakka, kunnes voit taas päästä hammashoitoon? Kehtaatko vielä hymyillä, kun palaamme normaaliin sosiaaliseen elämäämme? Mitäs, jos hengityksesi haisu ei tue paluutasi?

Mikäli nämä pohdinnat tuntuvat sinusta tutuilta, olet tullut oikeaan paikkaan!

Kuka ryhmää ylläpitää?

Hammasystäväni,

Olen Sara Niilivuo ja en halua jättää sinua yksin yllämainittujen asioiden kanssa. Olen entinen hammashoitopelkoinen, viettänyt lapsuudessani ajanjakson rikkinäisin hampain ja kantanut neljä vuotta oikomiskojeita suussani. Tiedän siis kyllä hyvin, miltä ikävät kokemukset hampaisiin liittyen tuntuvat myös omassa suussa!

Suusi Supervoima - Sara Niilivuo

Haluan nyt, täysin maksutta, auttaa sinua suuhygienistikoulutukseni ja 15 vuoden suunterveyden edistämistyön kokemukseni tuomalla osaamisella ja ammattitaidolla. Olen hoitanut omassa SmileSpa-hammashoitolassani tuhansia ihania asiakkaita vuodesta 2009. Lisäksi kirjoitan Suusi Supervoima -blogia ja meillä on perheyrityksemme pyörittämä Hampaille.fi-verkkokauppa. HammasHelpin sinulle tarjoaa SmilePower Oy, jonka alla nämä kolme organisaatiota toimivat.

Mitä hyötyä sinä saat ryhmästä?

  • Suoran yhteyden hammashoidon ammattilaiseen ja luotettavaa tietoa kysymyksiisi.
  • Voit onnistua paremmin hoitamaan suutasi ja pitämään sen terveenä.
  • Innostumalla hampaistasi osaat välittää niiden hyvinvoinnista ja vältät mahdollisen terveysvaaran.
  • Saat ryhmän, jossa on kanssasi muita hampaistaan kiinnostuneita ihmisiä ja voit saada heidän esittämistään kysymyksistä hyötyä omaan suuhusi.
  • Tukea ja tsemppiä, jotta jaksat hoitaa hampaitasi ja säästyt mahdollisilta ongelmilta tulevaisuudessa, joita hammashoidon tavoittamattomuus voi nyt synnyttää.
  • Voit palata normaaliin elämään terveemmän hymy kanssa ja säästää rahaa hammashoitokuluista.
  • Kun tämä sosiaalinen etäisyys päättyy, voit syöksyä halaamaan läheisiä ja ystäviä rennosti murehtimatta suusi kuntoa.

Mitä et saa ryhmästä?

  • Suoraa hammashoitoa tai diagnoosia tilanteestasi. Ryhmä ei myöskään toimi digiklinikkana.
  • Hammaslääkärin osaamisalueelle kuuluvia vastauksia.
  • Välttämättä vastausta kaikkiin kysymyksiisi joka päivä.

Miten pääset ryhmään ja miten se toimii?

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin lähetämme sinulle salasanan sekä ohjeet ryhmään liittymisestä.

Julkaisemme ryhmään jokaiselle arkipäivälle oman julkaisunsa, jossa on suuhygienisti-Saran antama vinkki. Voit esittää julkaisussa myös omia kysymyksiäsi! Ryhmä on tarkoitettu suunterveyttä edistäväksi palveluksi ja pyrin vastaamaan päivän aikana niin moneen kysymykseen kuin suinkin on mahdollista. Ryhmässä en tee diagnooseja tai vastaa ammattini ulkopuolisiin kysymyksiin.

Älä jää hammaskysymystesi viidakkoon yksin, vaan tule keskustelemaan kanssamme ja oppimaan hammasaiheista!

Lämpimästi tervetuloa HammasHelppiin, toivottavasti se saa sinut hymyilemään hyvillä mielin. ❤️

Suomalaisten suuhygienisti ja suunterveyden puolestapuhuja

Sara