SUUpala valmennuksesta

Tämänhetkinen tila
Ei kirjautunut
Hinta
79 €
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elementit eli suu, mieli, uni, liikunta ja ravinto.

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden terveystrendiin!

Halusin tarjota sinulle mahdollisuuden päästä kurkkaamaan kulissien taakse, jotta näkisit, mitä kaikkea Sinetöi todellinen terveytesi suulla™ -valmennuksessa on luvassa. Toivottavasti tämä pieni maistiainen innostaa sinua siirtymään askeleen eteenpäin kokonaisterveytesi huolehtimisessa ja huomioimaan hyvinvoinnin elementeistä aivan liian kauan unohdetun palasen: suun.

Opit sitten katsomalla, kuuntelemalla tai lukemalla, olen huomioinut sinut valmennuksessa! Sisällöistä löytyy niin kuvaa, tekstiä, ääntä kuin videotakin. Äänitiedostot ja ladattavat liitteet löytyvät aina Materiaalit-merkinnän takaa. Äänitiedostoja voit kuunnella vaikkapa lenkillä: toisto pyörii, vaikka sulkisit puhelimesi näytön. Videot puolestaan vaativat hereillä olevan näytön.

Tältä sivulta löydät tarjoamani maistiaismoduulin. Sen tarkemmat sisällöt näet klikkaamalla otsikon vierestä “Näytä kaikki” -painiketta. Halutessasi voit käydä sisällöt läpi myös erilaisessa järjestyksessä. Tällöin sinua auttaa “Merkitse valmiiksi” -nappi, jonka löydät jokaisen sisällön lopusta. Valmiiksi merkkaaminen auttaa sinua pysymään kartalla jo kuluttamistasi sisällöistä.

Palautteesi valmennuksesta on minulle kullanarvoista, joten voit ottaa yhteyttä minuun matalalla kynnyksellä. Jos siis kaipaat apua valmennukseen liittyen tai sinulla on siitä muuta kommentoitavaa, saat minut kiinni Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla osoitteesta [email protected].

Karista harteiltasi hammaskivikauden paino ja astu ihanan ikenesi kanssa uuteen maailmaan!

Sara